In 2014 heb ik mee gedaan met de foto7daagse (www.foto7daagse.nl) en aan de hand van de leuke ervaringen van vorig jaar, wilde ik dit jaar niet missen.  Hieronder een overzicht van de opdrachten van dit jaar en de uitwerkingen die ik daarbij heb gemaakt.

De opdracht van dag 1 was “kleurig”. Daarmee ben ik tot onderstaand resultaat gekomen.

foto7daagse1

Voor dag 2 mochten met het thema “klein” aan de gang. Ik heb dit niet te letterlijk genomen en heb in mijn uitwerking een kleine scherptediepte gebruikt.

foto7daagse2

Op dag 3 luidde de opdracht “op straat”.

foto7daagse3

“Hier ben ik” was de opdracht voor dag 4; aangezien ik voor mijn werk veel achter een toetsenbord zit, is mijn volgende uitwerking wel toepasselijk. Hier heb ik gebruik gemaakt van beweging in mijn foto door een lange sluitertijd te gebruiken.

foto7daagse4

Voor dag 5 was  heel toepasselijk het thema het getal “vijf”. Hier zag ik nog net 5 palisades boven het water uitsteken.

foto7daagse5

Op zaterdag (dag 6) wordt natuurlijk veel “sport” beoefend. Dus vandaag mochten we daar wat leuks mee doen. Naar onze sportieve wandeling van 10 kilometer langs het strand, was dit het eindresultaat.

foto7daagse6

Om het geheel af te sluiten hebben we op dag 7, “daar word ik blij van” mogen visualiseren. Voor mij is dat deze zonsondergang geworden.

foto7daagse7

Deze editie was ook weer erg leuk en ik hoop volgend weer mee te kunnen doen met de leuke initiatief.