Groeten uit Apeldoorn

/, Fotografie, Projecten/Groeten uit Apeldoorn

Groeten uit Apeldoorn

Vorige week zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd “Groeten uit Apeldoorn”. Van de winnende foto’s werden ansichtkaarten gedrukt voor de VVV Apeldoorn. Deze ansichtkaarten zijn nu te koop bij de VVV Apeldoorn die is gevestigd in de boekenhandel Nawijn & Polak.

Daarbij zijn twee van mijn foto’s uitgekozen. De ansichtkaarten hebben de pakkende teksten “Stralende groeten en Apeldoorn” en “Koninklijke groeten uit Apeldoorn” gekregen. De achterliggende gedachte van de wedstrijd is dat Apeldoorners zelf het beste de leukste en mooiste plekjes van de stad kennen en het is natuurlijk ook leuk om fotografen te hebben uit de stad zelf. De wedstrijd heeft in elk geval een mooie set aan ansichtkaarten opgeleverd.

ansichtkaart1

ansichtkaart2

By |2016-12-07T23:03:20+00:00november 15th, 2013|Categories: Apeldoorn, Fotografie, Projecten|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.