EK baanwielrennen Apeldoorn 2013

/, Baanwielrennen/EK baanwielrennen Apeldoorn 2013

EK baanwielrennen Apeldoorn 2013

Gisteren 19 oktober, ben ik de hele dag bij het baanwielrennen in het Omnisport in Apeldoorn geweest. Wat een prachtige sport om te zien. Ook erg mooie resultaten van de Nederlandse deelnemers met Kirsten Wild op het onderdeel omnium (vliegende start, 20km puntenkoers en afvalrace). Tim Veldt ook op het onderdeel omnium (vliegende start, 30km puntenkoers en afvalrace). Elis Ligtlee pakte op de sprint een zilveren medaille. En Hugo Haak bereikte een knappe 5e plaats op de sprint. Hieronder een korte beeldimpressie van de die dag.

ek_baanwielrennen2

ek_baanwielrennen3

ek_baanwielrennen4

ek_baanwielrennen5

ek_baanwielrennen7

ek_baanwielrennen8

By |2016-12-07T23:03:20+00:00oktober 20th, 2013|Categories: Apeldoorn, Baanwielrennen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.