Kinderdijk

//Kinderdijk

Kinderdijk

Een prachtige fietstocht bij Kinderdijk leverde deze schitterende foto’s van molens op. Kinderdijk is een dorp in Zuid-Holland. Dit dorp maakt deel uit van de gemeente Molenwaard. Kinderdijk bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samenkomen. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens.

kinderdijk1

kinderdijk2

kinderdijk3

kinderdijk4

By |2016-12-07T23:03:21+00:00september 2nd, 2013|Categories: Fotografie|Tags: |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.