Zandsculpturen in Garderen

//Zandsculpturen in Garderen

Zandsculpturen in Garderen

Op de veluwe in de buurt van het dorpje garderen wordt al een aantal jaren het zandsculpturen festijn gehouden. Het theme van dit jaar is ‘ik hou van Holland’. Hieronder een kleine selectie van de prachtige zandsculpturen die daar te zien zijn. Voor meer informative kan je de website van de organisatie bekijken: http://www.zandsculpturenfestijn.nl/.

sinterklaas

vermeer

kaasmannen

it_giet_oan

bid_niet_voor_bruine_bonen

By |2016-12-07T23:03:21+00:00augustus 18th, 2013|Categories: Fotografie|Tags: |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.