De eerste stappen

//De eerste stappen

De eerste stappen

Al een tijdje was ik van plan mijn ‘eerste’ schoenen op de foto te zetten, maar het kwam er maar steeds niet van. Nu had ik een goede reden gevonden. Net begonnen met mijn nieuwe website. De titel de eerste stappen is hier dan ook tweeledig. Met deze schoenen heb ik ooit mijn eerste stappen gezet en nu wordt dit de eerste blogpost op mijn nieuwe website.

By |2016-12-07T23:03:21+00:00februari 21st, 2013|Categories: Fotografie|Tags: |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.